Canta a Gospelians

Anima't a formar part de Gospelians de Girona. Només ens has d'enviar un correu a gospelians@gmail.com i et direm què has de fer per incorporar-t'hi.

Cada any, aproximadament al mes de juny, donem entrada a nous cantaires, sempre segons els llocs vacants. La propera convocatòria prevista és pel 2016, però és important que no esperis aquella data per enviar-nos l'email. Així et podrem avisar si hi haguessin canvis o una convocatòria extra.

Un cop hagis enviat l'email mostrant el teu interès i s'obri convocatòria, t'enviarem un correu amb les instruccions, però ja t'avancem que hauràs de venir a un assaig de Gospelians de Girona com a oient i després fer una prova de veu  i ritme amb la nostra directora.
Un cop admès se't donarà un usuari i una contranseya per entrar a la part privada de la nostra pàgina web, on et podràs descarregar i aprendre els àudios dels nostres temes.

No cal saber anglès, però si en saps millor. En principi tampoc cal tenir coneixements de llenguatge musical, però si en saps molt millor.
Només ganes de cantar i de participar activament i amb compromís amb Gospelians de Girona.

Karol Green
Dinàmica dels assajos:

- Escalfament de la musculatura del coll, exercicis per escalfar la veu i treball de ritme.
- Repàs de temes: Estudiem els temes nous o repassem el repertori ja treballat.

La nostra directora, des del març de 2011, és la Karol Green. Ella va iniciar una nova etapa del cor amb nou repertori, que està éssent tan vibrant i profitosa com el dels primers cinc anys de Gospelians.

Els assajos són al Centre Cívic Ter de Taialà, cada dilluns, de 20,45 a 23h.