Concert solidari Gospel Gràcia i Gospelians de Girona

Per primera vegada, els cors Gospel Gràcia i Gospelians de Girona ens vam unir per cantar junts per a una mateixa causa solidària: la investigació contra el càncer que promou la Marató de TV3. El concert va tenir lloc el dia 14 de desembre de 2012 a l'Auditori de l'Hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona.

Sota l'excepcional direcció de Karol Green, vam aconseguir fusionar els més de 120 cantants que érem dalt l'escenari amb tot el públic que ens va venir a veure, convertint-nos en una sola veu que cantava amb més força i energia que mai contra el càncer.

Moltes gràcies a Gospel Gràcia i Gospelians de Girona per l'organització, a l'Hospital de Sant Joan de Déu per cedir-nos l'auditori, a tots els Cantants per cantar amb tanta passió i emoció, a cada una de les Persones del Públic que ens va venir a veure per deixar-se endur per l'espectacle, a la Marató de TV3 per fer-nos adonar una vegada i un altre de la gran solidaritat que hi ha dins les persones, a tots els Músics i Tècnics que ens ho van  fer tan fàcil i molt especialment a la nostra directora, la Karol Green, per encomanar-nos la seva alegria, energia i vitalitat!!!

MOLTES GRÀCIES A TOTS!!

Us ho volem agrair a tots de  la millor manera que sabem: CANTANT! Aviat publicarem alguns vídeos del concert, però un avancem un petit tast: